Sou a: Inici / Noticies / Torna el 3x3 de bàsquet a la plaça de Cal Font d’Igualada

Torna el 3x3 de bàsquet a la plaça de Cal Font d’Igualada

El torneig arriba a la 33a edició i comptarà amb un total de 83 equips participants
07-06-2023

Aquest dissabte 10 de juny, de 9 del matí a 8 del vespre, torna una nova edició del torneig de 3x3 Igualada a la plaça de Cal Font d’Igualada. El Club Bàsquet Igualada, la Federació Catalana de Basquetbol i l’Ajuntament d’Igualada organitzen novament una nova edició d’aquest torneig que enguany arriba a la seva 33a edició.

El torneig està obert des dels equips d’escoleta (nascuts/des el 2015/2016) fins a als veterans (nascuts/des el 1983 i anteriors). A mesura que vagi avançant la tarda, aniran finalitzant els partits de les diferents categories i es realitzaran les corresponents eliminatòries acabant amb les finals de categoria sènior. També haurà els cursos en els quals podran participar els jugadors del 3x3 i la gent que no hi estigui participant. Com cada any, s’espera que sigui una jornada festiva, amb premis, obsequis i sorpreses per a tots els participants.

La presentació del torneig s’ha fet aquest dimecres, 7 de juny, a la compareixença municipal amb la presència de la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada acompanyada de la presidenta del Club Bàsquet Igualada, Lídia Estany i Teresa Prat, membre de la junta directiva.

Patrícia Illa, ha posat en valor un campionat com aquest que “s’ha consolidat al llarg de totes les seves edicions com un espectacle esportiu al centre d’Igualada que mostra el talent i planter del Club Bàsquet Igualada”. A més, aquest any, ha recordat Illa, la competició estrenarà noves cistelles de bàsquet del Patronat d’Esports que “donaran encara més qualitat als partits que es disputaran a Cal Font”.

De la seva banda, la presidenta, Lídia Estany, ha destacat que el 3x3 de bàsquet “és la festa del Club Bàsquet Igualada, una oportunitat per obrir-se a la ciutat i donar-se a conèixer entre els igualadins i igualadines que gaudeixen d’aquest esport i el practiquen”.

En total a la competició de dissabte hi participaran 83 equips: 39 de masculins, 39 de femenins i 5 de mixtes.

  • Compartir
Pertany a: