Sou a: Inici / Noticies / Torna el concurs de microrelats 'Uuh!'

Torna el concurs de microrelats 'Uuh!'

Fins el proper 30 de setembre es poden presentar els treballs en aquesta sisena edició del concurs convocat per la Biblioteca Central d'Igualada.
02-09-2016

Aquest 2016 l’Uuh! fa sis anys. El concurs més terrorífic de la Biblioteca Central d’Igualada, l’Uuh!, torna a fer una crida als amants dels microrelats perquè aprofitin aquest estiu per escriure un bon relat i l’enviïn a la Biblioteca abans del 30 de setembre. Des de la seva posada en marxa el 2010 s’han rebut més de 260 microcontes de tot arreu, escrits per joves i grans i sobre les més diverses expressions de la por i el misteri. El guanyador de l’any passat va ser l’igualadí Josep Sampere, amb el conte titulat Mal trago, mentre que el segon premi se’l va endur la també igualadina Georgina Guixà amb Nina.

Uuh! és obert a totes les persones majors de 16 anys i els relats participants han de ser inèdits, en català i tenir un màxim de 500 caràcters (unes deu línies en cos Arial 12). Només s’acceptarà un text per persona. El primer premi consistirà en un menú per a dues persones al restaurant Somiatruites i el segon en un lot de llibres, a més d’un diploma acreditatiu. Els microrelats seran publicats a la pàgina web i al facebook de la Biblioteca Central d’Igualada. Els participants ja poden enviar els seus textos per correu electrònic a  b.igualada.c@diba.cat, en un document adjunt. El missatge ha de portar com a assumpte "Microrelat de por" i al cos cal fer constar les dades personals de l’autor, que no seran conegudes pel jurat fins després del veredicte. Les bases es poden consultar també a la Biblioteca i a www.bibliotecaigualada.cat.

  • Compartir