Sou a: Inici / Noticies / Torna el Nadal a Igualada i es multipliquen les activitats exteriors i gratuïtes a Cal Font

Torna el Nadal a Igualada i es multipliquen les activitats exteriors i gratuïtes a Cal Font

L'Ajuntament aposta per multiplicar l'oferta d'activitats exteriors que seran gratuïtes com una paret d'escalada, un circuït de Pump Truck, un laberint o una tirolina
01-12-2021

“Torna el Nadal!” és l’eslògan que l’Ajuntament d’Igualada ha escollit per presentar una farcida agenda d’activitats en format presencial després que l’any passat no se’n pogués celebrar pràcticament cap a causa de la pandèmia. L’alegria per la recuperació de la festa més emblemàtica i familiar de l’any i les ganes de retrobar-se i participar de la ciutadania ha propiciat
l’organització d’una cinquantena d’actes culturals, lúdics i solidaris per a tots els públics des d’ara i fins a mitjans del mes de gener.
Enguany, doncs, es recuperen de manera presencial actes tan emblemàtics com la Cavalcada de Reis, la cantada de Nadales a la Plaça de l’Ajuntament, els Pastorets i les activitats a la plaça de Cal Font, totalment noves, sostenibles i gratuïtes: escalada en Bloc sobre matalassos, un circuit Pump Truck de bicicletes i una tirolina de 35 metres per a nens a partir de 5 anys.
Una altra de les novetats destacades és la inauguració de la sala petita de l’Ateneu Cinema que comptarà amb una obertura de portes i una inauguració popular.
Es reedita la Fira de Nadal en casetes de fusta al nucli antic durant diversos caps de setmana del mes de desembre i es recuperen les activitats infantils i el “Fem cagar el Tió”. Pel que fa al Saló de la Infància, canvia de format per adaptar-se a la situació sanitària i es reconverteix en diverses activitats infantils de lleure a l’aire lliure del 27 de desembre al 4 de gener, també a la Plaça de Cal Font, i Casals de Nadal del 27 de desembre al 7 de gener.
La presentació de l’agenda d’activitats s’ha fet aquest matí a l’Ajuntament d’Igualada, amb la participació de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, la Tinenta d'Alcalde Carme Riera, el regidor de Promoció de la ciutat, Miquel Vives, i el regidor de Dinamització Econòmica, Jordi Marcé. Tots ells han celebrat poder recuperar la presencialitat dels actes, així com el gruix d’activitats culturals que se celebren aquest Nadal a la ciutat i que encetaran la capitalitat de la Cultura Catalana.
El consistori igualadí espera també que l’agenda d’actes presentada avui serveixi per donar molta vida als carrers d’Igualada, atraure visitants i ajudar així a dinamitzar el comerç i la restauració local, després d’un any i mig complicat a causa de les restriccions sanitàries, i han fet una crida a la ciutadania perquè compri als comerços de proximitat que ajuden a mantenir vius els carrers durant tot l’any.

Activitats gratuïtes d’Escalada, Tirolina i Pump Truck a la Plaça de Cal Font, les novetats més destacades
Es recupera la cavalcada de Reis, i el Saló de la Infància es reconverteix en activitats infantils a l’aire lliure i diversos Casals de Nadal

  • Compartir