Sou a: Inici / Noticies / Torna el repte solidari '100x100, nedem per La Marató'

Torna el repte solidari '100x100, nedem per La Marató'

Es proposa als participants que nedin cent sèries de cent metres, individualment o fent relleus per equips
20-11-2017

El departament d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada torna a organitzar, a la piscina municipal de Les Comes i el proper diumenge, 17 de desembre, una activitat solidària amb la Marató de TV3, que enguany es dedica a les malalties infeccioses. Està oberta a tothom i no cal ser abonat per a participar-hi. L’entrada serà gratuïta i es col·locarà una guardiola perquè els assistents també hi facin les seves aportacions.

Es proposa nedar cent sèries de cent metres, que es poden fer individualment o per grups de màxim cinc persones que es podran repartir les sèries entre elles. Si una persona hi vol participar i no disposa d’equip, podrà indicar a la organització quants metres vol nedar i a quin ritme i l’organització li assignarà un equip adequat.

Els participants nedaran seguint una taula de ritmes de pas definits, per tal que tothom finalitzi al mateix temps i es faciliti així la màxima participació. La finalitat és gaudir del repte sense haver de lluitar contra el cronòmetre, ja que l’objectiu és la distància i no el temps. S’admetrà la utilització d’aletes, pull boy i pales.

Per participar de l’activitat cal omplir una butlleta d’inscripció gratuïta que es pot trobar en aquest WEB.

  • Compartir