Sou a: Inici / Noticies / Torna la cursa Igualada Urban Running en format virtual però amb una final presencial

Torna la cursa Igualada Urban Running en format virtual però amb una final presencial

El circuit de la cursa estarà obert del 23 d’octubre al 23 de novembre i els 10 millors corredors participaran a la final del 28 de novembre
13-10-2021

Del 23 d’octubre al 23 de novembre, Igualada celebrarà una nova edició de la cursa Igualada Urban Running en format virtual. Durant aquests dies hi haurà habilitat un circuit de 1000m on els participants podran realitzar la cursa en el moment que vulguin i cronometrar la seva millor marca a traves del telèfon mòbil o un aparell GPS.

La millor marca de cada participant es podrà registrar a l’aplicació Strava on hi sortirà el recorregut Igualada Urban Running Virtual 2021.

Patricia Illa, regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada, ha explicat que la diferència amb la cursa de l’any passat és que aquest any la final serà presencial i això “és una molt bona notícia per l’esport”. El dia 28 de novembre els 10 millors corredors en categoria masculina i femenina s’enfrontaran presencialment al circuit de la cursa i es decidirà el guanyador de cada categoria així com la classificació dels millors corredors.

 

  • Compartir
Pertany a: