Sou a: Inici / Noticies / Torna la mostra de Teatre Escolar a l'Ateneu

Torna la mostra de Teatre Escolar a l'Ateneu

Un planter de 283 joves actors i actrius oferiran 16 actuacions al llarg del mes de maig i juny
28-04-2017

Durant els mesos de maig i juny tindrà lloc al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada una nova edició de la Mostra de Teatre Escolar. Aquesta iniciativa es duu a terme des de 1979 i enguany inclou un total de deu escoles i instituts de la ciutat, que oferiran les obres de teatre que han preparat al llarg del curs.

La primera actuació serà el proper, 3 de maig, a les 15:30h, a càrrec de l’Escola Àuria, que presentarà Joan sense por i Joan silenci. En total seran 24 actors i actrius sota la direcció de Víctor Borràs. La següent escola serà el Ramon Castelltort que, el dia 19 de maig a les 19h, oferirà tres obres, La Caputxeta i el llop, la Donzella sàvia i La ventafocs del segle XXI. El dia 20 de maig, a les 17h, l’escola Garcia Fossas representarà El monstre dels colors, Grease el musical, Les joguines es desperten i Tradicions poc tradicionals. L’Institut Joan Mercader oferirà l’obra Alícia el 23 de maig en dues sessions, a les 13 i a les 20h.

L’Institut Pere Vives Vich, el 31 de maig a les 19h, dues obres de Molière, La malalta imaginària i El burgès gentilhome. L’escola Emili Vallès actuarà l’1 de juny amb Sidral al plató; l’Institut  Badia i Margarit el 2 de juny amb Emocions humanes segons William; l’escola Montclar-Mestral el 6 de juny amb El petit dels tres tambors i, finalment, el Gabriel Castellà el dimarts, 13 de juny, amb El flautista d’Hamelin. L’accés a totes les actuacions és lliure i gratuït.

Consulteu el programa AQUÍ

  • Compartir