Sou a: Inici / Noticies / Torna la Mostra Internacional de Films de Dones

Torna la Mostra Internacional de Films de Dones

El Programa d’Igualtat de Gènere de la Mancomunitat de la Conca conjuntament amb el Cineclub Ateneu, tornen a apostar per la Mostra de Films de Dones en el seu programa itinerant.
13-10-2015

La Mostra Internacional de Films de Dones és un espai concebut per a donar a conèixer la història i el present de la creació cinematogràfica femenina i per convidar als diferents públics a descobrir la circulació de noves mirades presents en el cinema de les dones. Aquestes mirades estan enriquint i transformant les pràctiques culturals; demostren el compromís de les cineastes amb la complexitat de les realitats i els debats del seu temps i estan renovant el conjunt de la creació audiovisual.

El programa itinerant Conegudes (també) a casa s’inclou dins de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, que posa a l’abast de diferents ajuntaments de la demarcació territorial de Barcelona un conjunt de pel·lícules dirigides per cineastes catalanes.

Enguany Barcelona celebra la seva 23a Mostra Internacional de Films de Dones, però aquest serà el segon any que la Mostra viatja al nostre territori. L’any passat es van poder veure tres films a Igualada. En aquesta edició el 23 d’octubre,  a les 22h, al Teatre Municipal l’Ateneu en sessió de Cineclub, es podrà veure el film Tots volem el millor per a ella de Mar Coll;  el 5 de novembre, a les 20h, al Teatre de l’Aurora, es projectarà el film Rastres de Sàndal de Maria Ripoll, i als Cinemes Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui, el 20 de novembre a les 18h, es podrà veure la pel·lícula Tots els camins de Déu de Gemma Ferraté.

Les projeccions són gratuïtes i comptaran amb la presència de les cineastes i de l'acompanyament  d'una programadora de la Mostra.

  • Compartir