Sou a: Inici / Noticies / Torna la Mostra Internacional de Films de Dones

Torna la Mostra Internacional de Films de Dones

La iniciativa posa a l’abast de diferents ajuntaments de la demarcació territorial de Barcelona un conjunt de pel·lícules dirigides per cineastes catalanes.
21-09-2016
Torna la Mostra Internacional de Films de Dones

Foto: Les amigues de l'Àgata

El Programa d’Igualtat de Gènere de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) torna a apostar aquest 2016 per la Mostra Internacionals de Films de Dones en el seu programa itinerant.

Aquesta iniciativa és un espai concebut per a donar a conèixer la història i el present de la creació cinematogràfica femenina i per a convidar els diferents públics a descobrir la circulació de noves mirades presents en el cinema de les dones, mirades que estan enriquint i transformant les pràctiques culturals, que demostren el compromís de les cineastes amb la complexitat de les realitats i els debats del seu temps i que estan renovant el conjunt de la creació audiovisual.

El Conegudes (també) a casa  és el programa itinerant de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona que posa a l’abast de  diferents ajuntaments de la demarcació territorial de Barcelona un conjunt de pel·lícules dirigides per cineastes catalanes.

Enguany se celebra a Barcelona la 24a edició, però aquest serà, a més, el tercer any que viatjarà pel territori. L’any passat es van poder veure dos films a Igualada i un a Santa Margarida de Montbui i, en aquesta edició es podran veure també tres projeccions.

La Mostra arrencarà a Igualada aquest divendres, 23 de setembre, a les 22h, amb el film Les amigues de l’Àgata, dirigida per Laia Alabart, Alba Cros, Laura Rius i Marta Verheyen. Serà al Teatre Municipal l’Ateneu en sessió de Cineclub. El 23 d’octubre, a les 19h, es projectarà el film Ara o mai, de Maria Ripoll, en aquest cas a Can Papasseit de Vilanova del Camí. Finalment, a Santa Margarida de Montbui, el 2 de desembre a les 20h, es podrà veure el film Empieza en ti, de Marta Vergonyós, als Cinemes Mont-Àgora.

Les projeccions són gratuïtes i comptaran amb la presència de les cineastes i de l'acompanyament  d'una programadora de la Mostra.

  • Compartir