Sou a: Inici / Noticies / Tornen els tallers de cuina a La Masuca

Tornen els tallers de cuina a La Masuca

Com a novetat es comptarà amb la col·laboració del projecte 'L’Anoia, del Camp a la Taula', marca amb la què el Consell Comarcal de l’Anoia promociona els productors locals
18-10-2017

Aquest mes d’octubre tornen els tallers de cuina al Mercat Municipal de la Masuca d’Igualada, que s’allargaran fins el desembre. En aquesta ocasió, el departament de Comerç de l’Ajuntament, en col·laboració amb l’Associació de Botiguers del mercat, han programat quatre sessions destinades al públic general i tres al públic infantil.

Com a novetat, aquest trimestre, es comptarà amb la col·laboració del projecte L’Anoia, del Camp a la Taula, marca amb la què el Consell Comarcal de l’Anoia promociona els productors locals i posa en valor els productes de proximitat del territori.

Cada taller comptarà amb un productor local que presentarà els seus productes i oferirà una petita degustació; a continuació un cuiner en mostrarà les possibilitats culinàries i crearà diferents plats. Hi participaran Làctics La Tossa, Mel Mas Buret, Fruits Secs Torra i el Celler Grapissó. I els cuiners que transformaran aquests productes en plats seran Ricard Closa de CuinaDom i Isabel Albiñana, tècnica dietista i professora de cuina saludable.

Aquestes sessions tenen un preu de 4 euros i es fan els dijous de 17:30 a 19:30h. La Polleria de la Merche i l’Eli, davant de l’Aula de Cuina del Mercat, recull les inscripcions.

Els tallers infantils, que són gratuïts i no necessiten inscripció prèvia, es fan els divendres en el mateix horari. De la mà de Natasha de CookyFop’s, els nens i nenes i les seves famílies treballaran la fruita de temporada fent confitures, pizzes i divertits emojis. Aquests tallers compten amb la col·laboració de la Ludoteca del Mercat.

Totes les receptes que han estat cuinades des del novembre del 2015 a l’Aula de Cuina del mercat han estat recopilades en aquest WEB, amb la llista d’ingredients i la preparació de cada plat.

 

  • Compartir