Sou a: Inici / Noticies / Tornen l'Igualada Urban Running Night Show i la Nit de Shopping

Tornen l'Igualada Urban Running Night Show i la Nit de Shopping

La Igualada Urban Running Night Show és un esdeveniment esportiu de primer ordre que consta de dues curses de 5 i 10 kilòmetres amb mil participants a cadascuna.
21-05-2015

Igualada es prepara per acollir la quarta edició de l'Igualada Urban Running Night Show (IURNS), la proposta lúdica, comercial i esportiva de l’Ajuntament d’Igualada que creix any rere any portant més participants i fent vibrar a tota una ciutat amb més de 25.000 persones animant als carrers.

L'Igualada Urban Running Night Show és un esdeveniment esportiu de primer ordre que consta de dues curses de 5 i 10 kilòmetres amb mil participants a cadascuna. Un any més destaca per l’excel·lent participació femenina amb un 50% del total d’inscripcions, que s’eleva fins el 70% a la cursa de 5 kms i la participació de corredors i corredores provinents de més de 180 municipis diferents. Un recorregut ràpid amb més música, més públic, més botigues obertes, l’actuació de la cançó oficial en directe, i moltes sorpreses més que faran d’aquesta edició la més divertida i espectacular que s’ha viscut  fins el moment. L’empresa igualadina Punto Blanco, que ha donat suport a la IURNS des de la primera edició, tornarà a obsequiar als i les participants de totes dues curses.

A més, el programa de l'Igualada Urban Running 2015 compta amb activitats per als infants, i la novetat d’enguany és que gràcies a la col·laboració de Kids & Us la prova infantil a peu, de 1.6kms, serà en la seva totalitat en anglès: l’speaker, els premis i els regals que s’enduran tots i totes les participants seran en llengua anglesa. Un any més també hi haurà la cursa de cotxets que compta amb el suport de Nins i Babby Jogguer i la cursa de patinets, que compta amb el recolzament de la Pastisseria Pla i Faro. En total gairebé 500 nens i nenes gaudiran d’una gran festa esportiva amb un increment de la participació del 30% respecte la passada edició que representa un èxit total en la promoció de l’esport.

Igualada Comerç aposta un any mes per l'Igualada Urban Running amb una nova edició de la Nit de Shopping, una proposta en què els comerços del municipi obren fins a mitjanit i ofereixen preus especials i activitats nocturnes per als igualadins i els aficionats a l’esport que sortiran al carrer dissabte. Tota l’oferta comercial i d’oci a l’abast en una nit màgica en una Igualada engalanada amb tothom animant i vibrant al pas dels corredors.

L'Igualada Urban Running l’organitza l’Ajuntament d’Igualada amb el patrocini de Punto Blanco i tot el suport de Leksport, Veri, Nins, Babby Jogguer, Franquesa, Samsonite, Faro, Pastisseria Pla, Tamessis i Sa2pe.

Nova edició de la Nit de Shopping · Igualada Comerç té a punt  tots els detalls d’aquesta popular promoció que es realitzarà aquest dissabte, dia 23 de maig. Any rere any, aquest esdeveniment creix en popularitat i la participació, tant per part dels establiments que hi prenen part, com també en nombre de visitants, corredors i compradors que venen d’arreu de Catalunya. El valor afegit d’Igualada és que és l’única ciutat que ha aconseguit adjuntar dos grans esdeveniments, esportiu i comercial, amb una gran capacitat d’atracció de públic.

Les principals característiques d’aquesta activitat: els comerços participants obriran els seus establiments de manera ininterrompuda des de les 17 fins a les 00h. Cadascun d’ells farà ofertes, descomptes i preus especials només per aquell dia, encara que hi haurà un denominador comú. És la “Ciutat 10”, que simbòlicament indicarà el descompte mínim de 10%, o preus de 10 euros en productes i serveis amb els que es promourà la jornada.

D'altra banda, molts comerços també realitzaran accions d’animació i activitats promocionals davant dels establiments comercials i amb objectiu de fer entrar els clients a les botigues. Cadascun dels comerços que s’està apuntant a aquesta iniciativa, realitzarà alguna promoció específica, particular o comuna amb els altres companys.

A part d’això, la mateixa entitat, Igualada Comerç farà promocions, activitats i zones d’esbarjo a l’aire lliure. Per exemple, hi haurà l’espai Old West, al  carrer Custiol i la Plaça Pius XII, amb un aire rústic, mobiliari i atrezzo en fusta i decoració amb tires de llums. ambé hi haurà una zona de Chill Out, al carrer del Born i la Plaça del Pilar. Es tracta d’un espai d’ambient de relax amb matalassos de palets i decoració de tot l’espai en tela blanca com a element principal. Igualada Comerç ha preparat també una activitat molt vistosa, que es farà al carrer de Garcia Fossas. Es tracta d’espectacle de bombolles, fent servir una sèrie d’instruments que permetran observar diferents formes de bombolles de sabó, amb fum, etc.

Milers de visitants tampoc s’han de preocupar on i com menjar. Igualada ofereix una molt bona gastronomia i per aquesta ocasió especial, la Nit de Shopping, Igualada Comerç ha pactat uns preus especials en una sèrie de d’establiments de restauració que proposen una promoció especial, pensada exclusivament per aquest dissabte, el menú d’Igualada Nit de Shopping de només 12 euros. Tots aquests restaurants adherits a iniciativa tindran un pòster identificatiu per tal que es puguin trobar més fàcilment. Tenint en compte que aquest dissabte s’espera una multitud de públic d’arreu, Igualada Comerç recomana consultar als pasquins informatius i/o web i Facebook de l’entitat, qui són aquests locals per poder fer les reserves amb suficient antelació.

Per gaudir de la ciutat, el seu comerç i les curses, el millor és fer esport i venir a peu, si sou d’Igualada. No obstant això, pels visitants de fora, es recomana aparcar a les zones blanques (gratuïtament), o a les zones blaves i als dos aparcaments subterranis de la ciutat. I, a l'hora de comprar, es poden demanar als comerços d'Igualada els vals d'aparcament que molts d’ells regalen als seus clients per aparcar als dos pàrquings subterranis.

(*informacions via IURNS i Igualada Comerç)

  • Compartir