Sou a: Inici / Noticies / Tot a punt per al segon VadeMercat

Tot a punt per al segon VadeMercat

Dissabte, a les 20h s’obriran les portes del mercat perquè els visitants puguin gaudir de les tapes preparades especialment per a l’ocasió
29-05-2017

Aquest dissabte, 3 de juny, el Mercat Municipal de la Masuca celebrarà la seva segona nit de tapes sota el nom de Vademercat, una oportunitat especial per a poder conèixer de primera mà la qualitat gastronòmica dels productes que s’hi venen diàriament. A partir de les 20h s’obriran les portes del mercat perquè els visitants puguin gaudir de les tapes que els paradistes i les associacions gastronòmiques convidades hauran preparat especialment per a l’ocasió.

Igual que l’any passat, el Vademercat comptarà amb la presència de 4 padrins que inauguraran la festa i a la vegada faran de jurat del concurs de tapes. En aquesta ocasió els padrins seran Maria Senserrich (diputada al Parlament de Catalunya), Joan Domènech (President de la Fira d’Igualada), Madrona Vilanova (Granja Pla) i Joan Carol (8 cadires).

Durant aquesta setmana i fins dissabte al migdia es poden comprar els tiquets - amb preu de venda anticipada - a les parades participants del mateix mercat, així com als establiments Bitok, Cal Pantomènia, Sant Magí 44 i Vinnart. El preu de venda anticipada és de 6€/5 tiquets, a partir de dissabte a la tarda el preu a taquilla serà de 7€/5 tiquets.

Enguany la circulació per dins el mercat estarà marcada per dues entrades i sortides clarament diferenciades, la zona exterior estarà equipada amb taules i cadires per gaudir tranquil·lament de les tapes i les actuacions musicals programades.

Més informació i horaris en aquest WEB

(*informació via Vadefoodies)

  • Compartir