Sou a: Inici / Noticies / Trasllat de zones blaves del Passeig Verdaguer

Trasllat de zones blaves del Passeig Verdaguer

La intenció és incentivar la rotació en aquella zona del Passeig més propera als eixos comercials de centre i del nucli antic.
29-07-2015

L’Ajuntament d’Igualada té previst traslladar properament un total de cinquanta-dues places de la zona Est del Passeig Verdaguer a la seva part Oest. Actualment es troben davant l’antic hospital i els jutjats i ara es reubicaran a l’entorn del carrer Òdena, apropant-les així a la zona comercial del centre.

Es tracta, concretament, de dotze places a la vorera Sud entre els carrers de Sant Vicenç i Delícies, divuit places a la vorera Sud entre els carrers Delícies i Cardenal Vives i, finalment, de vint-i-dues places més també a la vorera Sud Cardenal Vives i Santa Joaquima Vedruna. A aquestes cinquanta-dues places se n’hi afegeixen tres més que s’han perdut recentment per altres motius, com ara l’aparició de noves places de minusvàlids, per exemple, al carrer Concepció.

En total, doncs, seran cinquanta-cinc les places que ara es traslladen a l’altre extrem d’aquesta via: catorze a Joan Maragall entre Sebastià Artés i Santa Caterina, vint-i-dues pròpiament al Passeig Verdaguer entre Sant Magí i Òdena, dotze també al Passeig entre Sant Josep i Esquiladors, sis al mateix Passeig entre Òdena i Sant Josep i, per últim, una més a la Plaça d’Espanya.

El tinent d’alcalde de Qualitat Urbana, Jordi Pont, argumenta que, amb aquesta mesura, es busca “seguir fomentant la rotació freqüent a la zona del Passeig que resulta més propera a Cal Font, al centre i al nucli antic”. Pont ha recordat també que l’actual govern municipal no ha creat cap nova plaça de zona blava des de l’any 2011, que n’ha creat més de 800 gratuïtes en zones blanques, adaptant solars en desús, i que la seva voluntat és seguir incentivant aquesta política per a afavorir l’activitat comercial.

 

  • Compartir