Sou a: Inici / Noticies / Treballs d'asfaltatge a partir del 21 d'octubre

Treballs d'asfaltatge a partir del 21 d'octubre

Els recorreguts alternatius estaran degudament senyalitzats per la Policia Local, tot i que la recomanació és evitar circular per aquests carrers mentre durin les obres.
18-10-2016

A partir d’aquest divendres, 21 d’octubre, es duran a terme diferents tasques d’asfaltatge a la ciutat d’Igualada, que afectaran principalment Les Comes i el barri Montserrat.

Divendres i dilluns s’asfaltarà el tram de l’Avinguda Europa que enllaça el carrer Portugal amb l’accés 555 de l’autovia A-2 i, entre dilluns i dijous, dies 24 i 27 d’octubre, es treballarà al c/ França, entre l’Avinguda Europa i el carrer Alemanya, i també a la rotonda del carrer Alemanya amb el carrer Itàlia.

Aquests treballs obligaran a prohibir a les vies afectades l’estacionament i la circulació de vehicles, a excepció dels transports que s’adrecin a les indústries que hi estan ubicades. Els recorreguts alternatius estaran degudament senyalitzats per la Policia Local, tot i que la recomanació és evitar passar per aquests carrers, en la mesura del possible, mentre durin les obres.

Dijous, dia 27, i divendres, dia 28, s’asfaltaran, al barri Montserrat, un tram del carrer Mossèn Josep Forn i un tram del carrer Repòs.

El detall de les afectacions es pot consultar AQUÍ.

  • Compartir