Sou a: Inici / Noticies / Tretze propostes de tardor amb Cultura en Família

Tretze propostes de tardor amb Cultura en Família

Cinema en català, teatre, pallassos, tallers i contes per a gaudir en família de propostes lúdiques i educatives.
08-09-2015

A partir del proper diumenge, 20 de setembre, s’inicia a Igualada una nova programació de Cultura en Família, un recull de tretze propostes, la majoria gratuïtes, perquè petits i grans gaudeixin plegats gairebé tots els diumenges fins el proper mes de desembre.

El del teatre és el bloc més nodrit, gràcies a la col·laboració del Grup Xarxa d’Igualada. L’11 d’octubre, Veus-veus portarà el musical El llibre de la selva, recuperant la cèlebre història de Rudyard Kipling i, el 25 d’octubre, serà el torn per un altre clàssic per a tota la família, Somriures i llàgrimes, de Richard Rogers, representat en aquesta ocasió per la companyia M&M. Les propostes teatrals les completaran Les Supertietes de Les Bianchis, el 8 de novembre, i les tradicionals representacions de Els Pastorets, a partir del 20 de desembre.

Els espectacles de pallassos, també amb el Grup Xarxa d’Igualada, tindran una rellevància especial. El 27 de setembre Teatre Mòbil durà a Igualada Tot plegat, el 22 de novembre torn per en Marcel Gros i els seus Contes amagats i, finalment, el 6 de desembre, arribarà Constelaciones, amb la companyia madrilenya Aracaladanza, inspirada en l’obra creativa de Joan Miró.

Hi haurà també tres tallers participatius ben diferents al Museu de la Pell. El 20 de setembre, amb AstroAnoia i l’Oservatori de Pujalt, es durà a terme una sessió d’observació solar. El 15 de novembre, coincidint amb la Setmana de la Ciència, es farà el taller científic Escultures de llum. I, per acabar, el 29 de novembre,s’hi durà a terme el taller Fem punt, per aprendre a fer mitja o ganxet, entre altres.

Les projeccions cinematogràfiques en català seran també un dels plats forts, amb Ratatouille el 4 d’octubre i La bella i la bèstia el 13 de desembre. Totes dues, al Museu de la Pell. La programació es completarà amb la lectura del conte Escudella barrejada amb sabor a Grimm, un recull dels grans clàssics del gènere, que tindrà lloc el 18 d’octubre.

Cultura en Família és una iniciativa del departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, en col·laboració amb el Teatre Municipal l’Ateneu, el Museu de la Pell, el Programa de Millora del Barri de Sant Agustí, la Biblioteca Central, el Museu de la Pell i Xarxa d’Igualada.

Es pot consultar en format digital AQUÍ.

 

  • Compartir