Sou a: Inici / Noticies / Trobada anual de la Comissió de Seguiment del Projecte Igualada Ciutat Amiga de les Persones Grans

Trobada anual de la Comissió de Seguiment del Projecte Igualada Ciutat Amiga de les Persones Grans

En la reunió s’ha informat sobre les millores en accessibilitat a la ciutat i s’ha debatut sobre el manteniment i la ubicació dels lavabos públics
13-12-2021

El Casal del Passeig  va acollir divendres 3 de desembre una reunió dels membres de la Comissió de Seguiment del Projecte Igualada Ciutat Amiga de les Persones Grans.  La Comissió està formada per persones grans associades a alguna entitat o associació, altres persones grans no associades i també de serveis públics de salut i socials dedicats a aquest àmbit de població.

En el transcurs de la reunió es va parlar de la distribució i manteniment dels lavabos públics de la ciutat. Aquesta proposta està escrita en el Pla d’Acció del projecte d’Igualada Ciutat Amiga de les Persones Grans que proposa una distribució més equitativa per tot el territori urbà i un bon manteniment. L’acció que, inicialment, l’anomenem ”Projecte lavabos”  té com a objectiu fomentar l’autonomia de la població facilitant els serveis que siguin de necessitat bàsica com són els lavabos.

En el projecte també hi participa el departament municipal de la Unitat de Barris per gestionar i posar en marxa les millores que seran necessàries per complir amb la proposta inicial. Que ha aprofitat per informar a la Comissió sobre les obres de millora de l’accessibilitat a la ciutat d’Igualada durant el període 2020-2021.

Com a cloenda de la reunió els membres assistents han aprofitat per fer altres preguntes relacionades amb mobilitat que es recullen i que es faran arribar al departament implicat.

  • Compartir