Sou a: Inici / Noticies / Torna el Cicle Gaudí amb 'La millor opció'

Torna el Cicle Gaudí amb 'La millor opció'

Aquesta és una iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Català amb suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
13-01-2017

Les pel·lícules La millor opció, No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas i El elegido es projectaran a les sales catalanes durant els mesos de gener, febrer i març, en la nova programació del Cicle Gaudí, una iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Català amb suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El nou cicle portarà tres pel·lícules catalanes a dotze poblacions de la província de Barcelona durant el primer trimestre de 2017, amb la voluntat de créixer en programació i en abast territorial en la propera temporada. Un cinema de cinema de proximitat, amb pel·lícules d'estrena recent que busca conquerir nous públics per a la producció catalana, de consum minoritari a casa nostra.

A Igualada, les projeccions tindran lloc al nou Ateneu Cinema. La primera, La millor opció, es podrà veure el proper dijous, 19 de gener, a les 22h. Es poden adquirir les entrades anticipadament en aquest WEB.

Una història que convida a la reflexió · Koto, un jove sahrauí, necessita urgentment un ronyó i la millor opció com a donant és la seva mare biològica, a qui no veu des que era un nen. La sobtada arribada de la família suposa un dur cop per a Koto, que veu com el seu món s'enfonsa. Allunyat de les creences i costums de la seva gent, el jove s'ha d'enfrontar als seus orígens per intentar salvar-se. És una pel·lícula de l'any 2016 dirigida per Òscar Pérez i protagonitzada per Mercè Pons, Francesc Orella, Koto Bonet, Gaymula Larosi i Ahli Brahim.

  • Compartir