Sou a: Inici / Noticies / Un detingut per un robatori amb força en un bar d'Igualada

Un detingut per un robatori amb força en un bar d'Igualada

L'autor dels fets, resident a Igualada, va ser sorprès quan sortia del local enduent-se una màquina escurabutxaques amb un carretó.
10-02-2016

El passat dissabte, 6 de febrer, al voltant de les 5:30h de la matinada, la Policia Local d’Igualada va rebre avís d’un possible robatori en un bar del carrer Sant Carles. S’hi van desplaçar dos vehicles policials i, en arribar, van sorprendre un individu portant una màquina escurabutxaques damunt d’un carretó, en direcció a la zona blanca d’aparcament del Mercat de La Masuca.

En adonar-se de la seva arribada, l’home va deixar la màquina i va emprendre la fugida, travessant l’aparcament en direcció a la Soledat, perseguit per dos agents a peu i per un dels cotxes patrulla. L’altra unitat es va quedar a lloc, vetllant la màquina sostreta. Van aconseguir interceptar-lo a l’alçada de la Plaça de la Bomba on, malgrat va oferir resistència i va ocasionar lesions a dos dels agents, va poder ser reduït i traslladat detingut a comissaria.

El jove, de 22 anys i resident a Igualada, portava a les butxaques diferents objectes suposadament sostrets de l’interior del bar, que presentava la porta forçada i tot el seu interior regirat. Posteriorment va ser posat a disposició judicial.

  • Compartir