Sou a: Inici / Noticies / Un mural col·lectiu i una exposició sobre el canvi climàtic, dues noves activitats fruit dels pressupostos participatius

Un mural col·lectiu i una exposició sobre el canvi climàtic, dues noves activitats fruit dels pressupostos participatius

Aquestes dues activitats formen part de l’Agenda Impuls 2021 del Departament de Joventut d’Igualada
02-12-2021

Aquests propers 5 i 6 de desembre es realitzarà un mural participatiu pel clima, a favor de l’ecologisme i la sostenibilitat. El mural es pintarà aquests dos dies de 10 a 14h al mur de davant de l’escola Monalco. El disseny d’aquest mural es basa en una proposta realitzada per l’Institut Badia i Margarit d’Igualada després d’haver participat en un concurs artístic entre els joves de la ciutat.

Les impulsores d’aquest projecte són la Marta Cahner i la Mariona Castells, dues joves Igualadines conscienciades pel clima. El projecte neix amb l’objectiu de conscienciar a la població sobre la greu emergència climàtica que està patint el nostre planeta.

Dins el projecte també es durà a terme una exposició que tindrà lloc els dies 3 i 4 de desembre al vestíbul de la Biblioteca d’Igualada. En aquesta s’hi trobaran diversos plafons informatius que parlaran sobre el canvi climàtic i les seves conseqüències, així com quin paper hi tenim nosaltres.

Les dues activitats són gratuïtes i obertes a tots els públics, i no es necessita inscripció prèvia per assistir-hi ni participar-hi.

El projecte s’emmarca dins l’Agenda Impuls 2021 del Departament de Joventut d’Igualada, i ha estat possible gràcies als pressupostos participatius per a joves de l’Ajuntament d’Igualada. Tanmateix, s’ha fet amb col·laboració amb el col·lectiu Fridays for Future Igualada.

 

  • Compartir