Sou a: Inici / Noticies / Una placa recorda el mestre Montaner al carrer Sant Carles

Una placa recorda el mestre Montaner al carrer Sant Carles

Aquest 18 de novembre s’ha fet la descoberta de la placa en record del mestre Joan Montaner, coincidint amb el 50è aniversari de la seva mort, a la façana de la casa on va néixer i va morir
18-11-2017

Aquest dissabte, 18 de novembre, s’ha dut a terme l’acte de descoberta de la placa en record del mestre Joan Montaner i Guix, coincidint amb el 50è aniversari de la seva mort, a la façana de la casa on va néixer i va morir, al carrer Sant Carles, número 4.

L’acte ha comptat amb la presència del fill de l’homenatjat, Josep Montaner, de l’alcalde, Marc Castells, de regidors del consistori i de l’Agrupació Coral La Llàntia, que ha interpretat diferents peces. Joan Montaner va ser una persona molt reconeguda i apreciada a Igualada per la seva apassionada i incansable dedicació a la música, sobretot en el vessant del cant, impulsant i dirigint nombroses agrupacions corals, destacant també com a compositor.

Joan Montaner va recollir en vida moltes distincions i reconeixements, per a ell i per a les entitats que va encapçalar. L’Ajuntament d’Igualada li va atorgar el 1966 la  Medalla de la Ciutat i el 1977, deu anys després de la seva mort, una avinguda de la capital de l’Anoia va ser batejada amb el seu nom.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir