Sou a: Inici / Noticies / Una quarantena de joves participen del programa estival de reforç a l’ESO de l’Ajuntament

Una quarantena de joves participen del programa estival de reforç a l’ESO de l’Ajuntament

El programa té l’objectiu de promoure l’èxit escolar de manera gratuïta, i durant tres setmanes ha fet assessorament personalitzat a joves dels diferents centres educatius d’Igualada
21-07-2021

Del 5 al 23 de juliol, l’Institut Joan Mercader ha acollit l’activitat “Suport a l’Estiu: Endavant amb l’ESO” dirigida a joves de primer a quart d’ESO per reforçar les matèries escolars i les tècniques d’estudi durant el període de vacances.

El departament d’ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada, ha volgut així donar continuïtat a l’activitat de reforç que ja es realitza durant el curs escolar. Es tracta d’un  projecte gratuït i que s’ha fet de forma presencial.

La regidora d’ensenyament Patrícia Illa ha explicat que “ a més a més, considerant la seva vinculació amb la promoció de l’èxit educatiu, s’ha ofert un acompanyament que ha treballat l’aspecte motivacional, l’educació emocional, l’autoconeixement d’aquests nois i noies i la seva autoconfiança”.

L’activitat s’emmarca dins el Pla Educatiu d’Entorn d’Igualada i s’ha realitzat en col·laboració amb el programa de cooperació territorial per l'orientació, avenç i enriquiment educatiu en la situació d'emergència educativa del curs 2020-2021 provocada per la pandèmia de la COVID-19: #PROA+ 2020-2021 finançat pel Ministerio de Educación y Formación Profesional i pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

 

 

  • Compartir