Sou a: Inici / Noticies / Una vintena de comerços se sumen al concurs d’aparadors amb motiu de la Mostra Igualada

Una vintena de comerços se sumen al concurs d’aparadors amb motiu de la Mostra Igualada

En el marc d’aquest concurs es fa una nova edició del Joc del Comerç on els participants poden guanyar una tauleta digital
23-03-2022

Un any més, en el marc de la Mostra d’Igualada, tindrà lloc el concurs d'aparadors comercials que organitza l’àrea de comerç de l’Ajuntament d'Igualada amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial de la ciutat, sumant i aprofitant les sinergies d’un esdeveniment que porta a la ciutat gent d’arreu.

Una vintena de botigues s’han sumat al repte de decorar l’aparador seguint la temàtica d’enguany i l’exposaran del 21 de març al 3 d’abril. Per distingir-los tots ells comptaran amb un distintiu que acreditarà la seva participació al concurs.

Aquest any més que mai, els comerços d’Igualada han obert la ment i la mirada per reproduir el concepte dels 360º amb què la fira reivindica tenir un esperit crític. Al cartell oficial apareix la icònica imatge d’un cavall amb els ulls tapats que, obedient, només veu el que el fan mirar.

El divendres 1 d’abril a la tarda, un jurat integrat per persones vinculades a la Mostra i al món de l’art premiarà els tres guanyadors per tal que durant el cap de setmana tothom tingui ocasió de visitar-los. El primer premi rebrà 500 euros, el segon 300 euros i el tercer una falca publicitària a Ràdio Igualada.

També torna el Joc del Comerç

Conjuntament amb el Concurs d’Aparadors, el departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada promou fins al 10 d’abril una nova edició del Joc del Comerç. Es tracta d’un concurs en el què s’anima als  passejants a observar els aparadors decorats en motiu de Mostra Igualada i emplenant una butlleta que es troba al diari oficial de la Mostra, participar del joc i guanyar una tauleta digital.

Enguany el joc consisteix en relacionar un mínim de 15 establiments, els quals també participen al concurs d’aparadors, amb un color; blau, groc, verd o vermell. Aquest color és visible a l’aparador en format de pilota.

Una vegada omplerta la butlleta, s’ha de retallar i lliurar al Punt d’informació de la Mostra instal•lat al Punt de difusió cultural i turística (c/ Garcia Fossas, 2).

Entre tots els participants que hagin relacionat correctament, com a mínim, 15 comerços amb el seu color, se sortejarà una tauleta digital el dia 23 d’abril de 2022, a Cal Font, en directe per Ràdio Igualada.

  • Compartir