Sou a: Inici / Noticies / Una vintena de participants al projecte “Radars” celebra la Castanyada a l’Espai Cívic Centre

Una vintena de participants al projecte “Radars” celebra la Castanyada a l’Espai Cívic Centre

El grup acompanya i facilita la participació de les persones grans en situació de soledat no desitjada en les activitats, equipaments i esdeveniments de la ciutat
06-11-2023

Aquest 31 d’octubre un grup de persones participants al projecte “Radars” ha celebrat la castanyada a l’Espai Cívic Centre d’Igualada. Moniatos i panellets acompanyats de riures i companyia han arribat a les persones que formen part d’aquest grup que acompanya i facilita la relació entre les persones grans que estan soles. En aquesta ocasió la castanyada va comptar amb la participació d’un grup d’unes vint persones. Com a record del dia, cada participant va rebre una postal feta per una voluntària.

El programa Radars neix des de la regidoria d’Acció Social per atendre les persones grans en situació de solitud no volguda. És un projecte comunitari impulsat per Serveis Socials de l’Ajuntament d’Igualada on participa el Servei de Gent Gran i Dependència, Igualada Ciutat Amiga de les Persones Grans, la Federació Catalana del Voluntariat Social, un gran equip de voluntaris i tot un seguit d’establiments i serveis de la ciutat.

Un dels objectius de Radars és acompanyar i facilitar la participació de les persones grans en les activitats, equipaments i esdeveniments de la ciutat. Aquestes sortides promouen, també, la coneixença entre les persones que hi participen i provoquen estones d’alegria.

Si voleu formar part del grup que Radars podeu trucar al  630 929 885. El mateix telèfon serveix també per a totes aquelles persones que vulguin col·laborar o fer voluntariat. També poden posar-se en contacte a través del correu radars@aj-igualada.net.

  • Compartir
Pertany a: