Sou a: Inici / Noticies / Vallbona incorpora una pista multiesportiva

Vallbona incorpora una pista multiesportiva

En les properes setmanes l’Ajuntament preveu obrir una altra pista multiesportiva al barri del Sant Crist, concretament al carrer de la Coral la Llàntia.
11-01-2015

El Parc de Vallbona d’Igualada, ubicat al barri de Set Camins, compta des d’aquest diumenge, 11 de gener, amb una pista multiesportiva oberta als seus veïns i especialment adreçada als infants i als joves. La instal·lació permet practicar futbol sala, bàsquet o handbol, està construïda amb estructura d’acer galvanitzat i tanques de fusta de pi, i s’ha ubicat sobre una superfície formigonada que ha calgut fer específicament per salvar el desnivell del terreny original.

A l’acte d’obertura hi ha assistit l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, acompanyat de diferents regidors de l’Ajuntament. Hi han participat també representants de l’Associació de Veïns del Barri de Set Camins i de l’AMPA de l’Escola Ramon Castelltort, que han organitzat una jornada festiva amb una botifarrada popular i un seguit de partits de futbol sala per als infants.

Els darrers anys, aquest parc de la ciutat ha estat objecte de diferents millores, com ara l’activació del servei d’Internet públic WIFIGD, la instal·lació d’un espai d’activitat lúdica i de salut per a la gent gran o la instal·lació també d’una nova barana de fusta per augmentar la seguretat en el baixant que el separa del seu espai inferior, el Parc de Valldaura. A més, ben aviat es preveu l’inici dels treballs d’una passarel·la de fusta que recorrerà el seu vessant Sud i que obrirà un nou enllaç per vianants cap al carrer Comarca, formant part del recorregut Central de la futura Anella Verda.

En les properes setmanes l’Ajuntament preveu obrir una altra pista multiesportiva al barri del Sant Crist, concretament al carrer de la Coral la Llàntia, en els terrenys que delimiten la ciutat en el seu vessant oriental.

IMATGES DE LA INSTAL·LACIÓ A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir