Sou a: Inici / Noticies / Valoració positiva de l'Estiuet 2014

Valoració positiva de l'Estiuet 2014

La primera setmana del mes de setembre va finalitzar una nova edició l’Estiuet, la iniciativa de lleure infantil organitzada cada estiu pel Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada. Aquest any la iniciativa ha durat set setmanes, del 30 de juny a l’1 d’agost i del 26 d’agost al 5 de setembre.
23-09-2014

La primera setmana del mes de setembre va finalitzar una nova edició l’Estiuet, la iniciativa de lleure infantil organitzada cada estiu pel Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada. Aquest any la iniciativa ha durat set setmanes, del 30 de juny a l’1 d’agost i del 26 d’agost al 5 de setembre. El primer període es va dur a terme al CEIP Ramon Castelltort i el segon a l’Espai Cívic Centre. Segons el regidor de Joventut, el republicà Joan Requesens, la valoració és altament positiva ja que “l’Estiuet 2014 ha assolit el seu objectiu, que els nens i nenes es diverteixin i que al mateix temps visquin situacions educatives enriquidores”.

La participació ha estat molt alta, amb 316 infants d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys i amb un equip format per 21 monitors de lleure, 5 monitors de menjador i acollida, una coordinadora i una directora.

Al llarg d’aquestes setmanes s’ha dut a terme un ampli ventall d’activitats: tallers, jocs, piscina, gimcanes, sortides al Parc de Bombers, la Biblioteca o el Mercat de la Masuca, tallers a l’Escola Municipal de Música i a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, taller de bombolles de sabó, bivac i excursions d’un dia al Parc del Laberint, el Parc de l’Oreneta, el Museu Agbar, el Cosmo Caixa, el Centre de Recuperacions d’Animals Marins al Delta del Llobregat i el Parc de la Sèquia a Manresa.

Les activitats han estat molt adaptades a les edats dels infants, tenint en compte les necessitats de cada grup d’edat. Els més menuts del Casal han pogut gaudir d’estones de ludoteca, contes, cançons i activitats que podien realitzar fàcilment i que respectaven el seu ritme de treball i les seves necessitats bàsiques. Al mateix temps, els més grans han pogut realitzar activitats més dinàmiques i engrescadores, com ara un taller de caricatures, grafits, un taller de percussió i una activitat de geocaching.

  • Compartir
Pertany a: ,