Sou a: Inici / Noticies / Venda de castanyes del Centre Obert Kasal de Joves

Venda de castanyes del Centre Obert Kasal de Joves

Els Centres Oberts són serveis d’atenció que estimulen l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i l’esbarjo
31-10-2017

El passat 25 d’octubre i aquest mateix dilluns, 30 d’octubre, el Kasal de Joves de l’Ajuntament d’Igualada va obrir una parada de venda de castanyes a la Rambla Sant Isidre.

L’activitat va ser una iniciativa dels mateixos joves, que també van organitzar i van preparar tot el material, pastissos i cartells amb els preus. Al llarg de la tarda de dilluns van rebre la visita de l’alcalde, Marc Castells, de la tinent d’alcalde d’Acció Social, Carme Riera, i d’altres regidors del govern municipal. Els joves del Kasal gestionaran els diners recollits.

Els Centres Oberts són serveis d’atenció adreçats a infants i adolescents, que realitzen una tasca d’intervenció socioeducativa fora de l’horari escolar, estimulant l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i l’esbarjo.

  • Compartir