Sou a: Inici / Noticies / Trobada de la Xarxa per la Inclusió d’Igualada

Trobada de la Xarxa per la Inclusió d’Igualada

Qualsevol entitat d’Igualada que vulgui treballar a favor de la inclusió social pot sol·licitar formar-ne part signant l’adhesió
21-12-2015

Vint-i-sis entitats i tècnics de diferents àmbits, representats per una trentena de persones, van participar el passat 3 de desembre de la trobada de la Xarxa per la Inclusió, una iniciativa del Pla Local d’Inclusió i Cohesió Social d’Igualada, que aplega totes les entitats i serveis de la ciutat que s’hi han adherit per a treballar a favor de la inclusió social.

L’Ajuntament d’Igualada, des de l’Oficina Tècnica d’Inclusió, va convocar aquesta jornada que va servir per discutir quin ha de ser l’interès i les prioritats de la Xarxa.

L’obertura va anar a càrrec de la tinent d’alcalde d’Acció Social i Igualtat, Carme Riera, i l’acte va estar conduït per les tècniques d’Inclusió de l’Ajuntament. Mitjançant dinàmiques participatives es va consensuar quins han de ser els indicadors que posen de manifest la realitat de l’exclusió social a Igualada, quins són els serveis i recursos dels quals disposa la ciutat per a debilitar els factors que porten a l’exclusió i quines han de ser les prioritats de treball per a l’any vinent.

Durant la trobada es va acordar i proposar continuar el treball iniciat i, d’aquesta manera, el 2016 es duran a terme trobades trimestrals que marcaran les línies i estratègies de treball compartit.

Qualsevol entitat d’Igualada que vulgui treballar a favor de la inclusió social pot sol·licitar formar-ne part signant l’adhesió. Per a més informació es pot escriure un correu electrònic a .

  • Compartir
Pertany a: