Sou a: Inici / Noticies / Visita al FineArt de la Comissió Treball Preventiu Intergeneracional

Visita al FineArt de la Comissió Treball Preventiu Intergeneracional

La Comissió Treball Preventiu Intergeneracional es va crear a partir de la 'Guia Territorial de l’Anoia' per a l’actuació contra els maltractaments a les persones grans
06-03-2018

La Comissió Treball Preventiu Intergeneracional d’Igualada i la Comarca de l’Anoia s’ha apropat al vestíbul de l’Ateneu Igualadí per veure i comentar les fotografies exposades sobre el tema Els avis i jo. Aquest tema, proposat des de la comissió, ha estat l'escollit aquest curs pel Centre de Recursos Pedagògics de l'Anoia per realitzar les fotos a les escoles d'infantil, primària i secundària de l'Anoia, interessades a participar a l'exposició dels centres educatius dins del festival fotogràfic FineArt.

Després d’una acurada selecció, el resultat és un gran nombre d’imatges que els alumnes han fotografiat compartint una estona, un joc, un espai  i moltes altres activitats amb les persones grans de la seva família o  amb persones grans de la comunitat. La voluntat de la comissió és portar, de manera itinerant, l’exposició a altres espais de la ciutat i comarca per gaudir uns dies més de tots aquests treballs.

La Comissió Treball Preventiu Intergeneracional es va crear a partir de la Guia Territorial de l’Anoia per a l’actuació contra els maltractaments a les persones grans i està formada per diferents entitats i per persones del Consell de la Gent Gran de l’Anoia, amb l’objectiu de trobar iniciatives que apropin els infants, els joves i les persones grans i que, de forma preventiva, ajudin a llimar estereotips i creences entorn la vellesa i posant en valor aquesta etapa de la vida.

  • Compartir