Sou a: Inici / Noticies / Visita institucional del president Torra a Igualada

Visita institucional del president Torra a Igualada

El president de la Generalitat de Catalunya ha visitat l'Escola i el Taller Àuria i també l'Ajuntament d'Igualada
12-03-2019

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha visitat aquest dimarts, 12 de març, l’Escola Àuria d’Igualada. Acompanyat del conseller d’Educació, Francesc Bargalló, de l’alcalde, Marc Castells, del president de l’Associació APINAS, Enric Fillat, i de la resta de l’equip directiu i docent, ha visitat les aules i instal·lacions del centre i ha conegut en primera persona la feina que, des de l’any 1967, porta a terme aquest centre d’educació especial.

A continuació, les autoritats s’han desplaçat fins la torre de Cal Salinas, per visitar les obres d’adequació que s’hi estan fent. L'Ajuntament d'Igualada ha cedit aquest edifici a l'entitat per ubicar-hi una Aula Integral de Suport (AIS), un equipament educatiu per alumnes amb dificultats d'aprenentatge derivades de trastorns mentals greus i problemes de conducta.

També s’ha dut a terme una visita al Taller Àuria Cooperativa (TAC) i, finalment, el president ha estat rebut pels regidors municipals a l’Ajuntament, on ha signat al Llibre d’Honor de la ciutat.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir