Sou a: Inici / Noticies / Comença l'activitat d'un nou Grup de Suport Emocional i d’Ajuda Mútua

Comença l'activitat d'un nou Grup de Suport Emocional i d’Ajuda Mútua

Aquest és un espai de relació, suport psicològic, intercanvi d’experiències i ajuda mútua per a millorar la seva qualitat de vida
13-06-2017

El departament d’Acció Social i Igualtat de l’Ajuntament d’Igualada ha posat en marxa un nou Grup de Suport Emocional i d’Ajuda Mútua (GSAM), un espai de relació, suport psicològic i intercanvi d’experiències i ajuda entre persones cuidadores no professionals.

El grup el formen de vint persones de la ciutat, cuidadores no professionals de persones en situació de dependència i que, des dels Serveis Socials municipals, se’ls ha orientat perquè participin en aquestes sessions. Conduït per una psicòloga, va iniciar l’activitat a l’Espai Cívic Centre el passat divendres, 9 de juny, i tindrà continuïtat un dia a la setmana durant els mesos de juny, setembre, octubre i novembre, fins a un total de setze sessions d’una hora i mitja de durada.

Aquest vol ser un espai que contribueixi a evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i reduir l’estrès, millorant així la qualitat de vida de les persones en situació de dependència.

El servei el presta el departament l’Ajuntament d’Igualada gràcies al suport de l’àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona i el seu Servei de Suport de Programes Socials.

 

  • Compartir