Sou a: Inici / Noticies / Vuit nous cursos de cuina al Mercat de la Masuca

Vuit nous cursos de cuina al Mercat de la Masuca

Els cursos els organitzen el departament de Comerç de l’Ajuntament i l’Associació de Botiguers del mercat municipal.
12-01-2016

Passades les festes nadalenques, el departament de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada i l’Associació de Botiguers del Mercat de La Masuca, organitzen una nova edició dels tallers de cuina. S’han programat vuit sessions fins a Setmana Santa, cinc adreçades a persones adultes i tres per al públic infantil.

El dijous, 21 de gener, s’iniciaran les activitats amb un Taller de Cuina Energètica i Natural, a càrrec de l’especialista en cuina energètica i terapèutica, Glòria Oliva. L’11 de febrer, el xef del restaurant Singular, Roger Valls, oferirà un Taller de Cuina de Quaresma. El 19 de febrer, la blogaire Bet Florensa, del blog Tastarutes, durà a terme un Taller d’Aperitius d’Hivern. El 10 de març, serà el torn de la Cuina Mediterrània de Temporada i anirà a càrrec de Toni Guix, professor de l’Escola Pia i del Restaurant Atelier. Per acabar, el 18 de març, Elvira Sabaté, de Tatin Rebosteria, ensenyarà a fer galetes per al dia del Pare. Aquests tallers s’adrecen a persones adultes. Una sessió costa 4 euros i cinc sessions tenen el preu de 18 euros.

Des de la Ludoteca del Mercat també proposen activitats infantils, en aquest cas gratuïtes, relacionades amb el món de la cuina. El dia 30 de gener, els nens i nenes podran decorar cupcakes, el 27 de febrer aprendran a fer bunyols de Quaresma i el 19 de març prepararan una Mona de Pasqua.

Aquesta programació és organitzada pel Servei de Comerç i Promoció de la ciutat de l’Ajuntament d’Igualada i l’Associació de Botiguers del Mercat de la Masuca. La inscripció prèvia a totes aquestes activitats es fa al mateix mercat.

  • Compartir