Sou a: Inici / Noticies / Xerrada al voltant de la sexualitat en la tercera edat

Xerrada al voltant de la sexualitat en la tercera edat

L’objectiu d’aquesta activitat és contribuir a reconèixer, identificar i acceptar les necessitats afectives i sexuals de les persones grans i trobar el camí cap a la seva expressió sana
15-05-2017

Igualada celebra, entre l’11 i el 21 de maig, una nova edició de la seva Primavera Gran, una iniciativa de l’Ajuntament i l’Associació de Gent Gran de la ciutat.

En aquest marc, el proper dimecres, 17 de maig, a les 11h i a l’Espai Cívic Centre (c/ Trinitat, 12), es proposa la conferència Per què no parlem de sexualitat?, a càrrec de Daniel Borrell. Les persones grans tenen la mateixa necessitat d’intimitat que en altres etapes de la vida, però tenen més dificultats socials per resoldre-la.

Per això, l’objectiu d’aquesta activitat és contribuir a reconèixer, identificar i acceptar les necessitats afectives i sexuals de les persones grans i trobar el camí cap a la seva expressió sana, així com oferir un espai de reflexió i col·loqui al voltant d’un tema que, en moltes ocasions, ha estat poc permès en aquestes franges d’edat.

  • Compartir