Sou a: Inici / Noticies / Xerrades informatives de farmàcia i atenció sanitària

Xerrades informatives de farmàcia i atenció sanitària

Un total de vint-i-sis persones han participat d’aquesta activitat, essent la valoració molt positiva i amb interès de donar-hi continuïtat de cara l’ any vinent
31-10-2016

Els serveis bàsics d’Atenció Social de l’Ajuntament d’Igualada han dut a terme quatre xerrades que s’emmarquen dins del Programa d’Educació Sanitària de la Gent Gran (PESGG). Aquest programa és fruit de la col·laboració amb el Consell de Col·legiats de Farmacèutics de Catalunya i el Servei Català de la Salut. Igualada, com a ciutat pilot, ha dirigit aquestes xerrades també a altres franges d’edat, com ara persones adultes amb situacions de vulnerabilitat.

Les sessions s’han fet a l’aula de formació de l’Espai Cívic Centre i els temes tractats han estat El bon ús dels medicaments i La importància de seguir bé els tractaments. La formació ha anat a càrrec de la farmacèutica Anna Miserachs, de la farmàcia Miserachs de la capital de l’Anoia, que  forma part del grup de farmacèutics comunitaris col·legiats.

Un total de vint-i-sis persones han participat d’aquesta activitat, essent la valoració molt positiva i amb interès de donar-hi continuïtat de cara l’ any vinent.

  • Compartir