Sou a: Inici / Noticies / Xip Xap porta a l'Ateneu 'El conte de la lletera'

Xip Xap porta a l'Ateneu 'El conte de la lletera'

El grup Xarxa Igualada, que forma part de La Xarxa, Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya, ja té a punt la programació per al trimestre de tardor. Aquest dies ha repartit el programa en forma de llapis on hi podeu trobar espectacles de titelles, circ, màgia i música.
23-09-2014

El grup Xarxa Igualada, que forma part de La Xarxa, Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya, ja té a punt la programació per al trimestre de tardor. Aquest dies ha repartit el programa en forma de llapis on hi podeu trobar espectacles de titelles, circ, màgia i música. El proper diumenge dia 28 de setembre, a les 12:45h, arriba El conte de la lletera, una faula musical amb titelles i actors a càrrec de la companyia Xip Xap. D’una manera entretinguda caldrà participar amb les cançons. Aquest any el preu de l’entrada serà de 5 euros per als socis i 6 euros per al públic en general. Cal presentar el carnet de La Xarxa per poder obtenir el descompte. Com és habitual, es poden comprar les entrades anticipades el dia abans de l’espectacle, de 7 a 8 del vespre, al vestíbul de l’Ateneu Igualadí i el mateix diumenge des d’una hora abans de la funció.

La companyia · Xip Xap neix a la ciutat de Lleida el 1983. Des de la seva fundació, la Companyia es dedica professionalment al teatre i animació per al públic infantil, juvenil i familiar. En tots aquests anys i fins a l’actualitat, s’ha dedicat bàsicament a l’animació musical, el teatre de carrer i el teatre per a nens i joves, fent espectacles que abasten des de 2 fins a 25 actors, i en els que la Companyia assumeix la responsabilitat en tots els àmbits de l’espectacle, des del purament empresarial i administratiu, com el jurídic, l’artístic i el tècnic.

Sota aquests paràmetres, ha dirigit, produït, elaborat, coordinat i interpretat més de 40 espectacles, entre els quals es troben espectacles de titelles, pallassos, animació musical, teatre d’escenari, teatre de carrer, espectacles pirotècnics, accions, performances, espectacles d’escuma, revetlles infantils...

Actualment porten la direcció de Xip Xap SL, Jordi Granell, Imma Juanós i Víctor Polo, que coordinen i treballen en la gestió i producció de la Companyia, a més d’un equip de 20 artistes entre els que s’inclouen tots els actors, músics, animadors, malabaristes, xanquers, clowns i especialistes que cada espectacle necessiti.

El conte de la lletera · La protagonista d’aquest conte és una nena com moltes de les nenes que tots coneixem; juganera, fantasiosa, a qui li agrada molt cantar.

El dia del seu aniversari la seva mare li regala un càntir ple de llet perquè el porti a vendre al mercat. Amb els diners que li paguin de la venda de la llet podria comprar el que volgués: unes sabates, un vestit o... vés a saber què?

De camí al mercat, la nostra amiga es troba amb un seguit de personatges molt divertits, una gallina que està covant els ous, un porquet que busca aglans per dinar i una vaca molt xerraire, tots ells aconsellen a la lletera que tingui molta cura amb el càntir, no sigui que topi amb una pedra i el trenqui, o que li vessi la llet. Creieu que els farà cas?

  • Compartir