Sou a: Inici / Noticies / Zona blava gratuïta i alteracions de bus per la Cavalcada de Reis

Zona blava gratuïta i alteracions de bus per la Cavalcada de Reis

La tarda del 5 de gener no caldrà tiquet d’estacionament a les àrees controlades i també s’alterarà el servei de transport públic
02-01-2017

Totes les zones blaves de la ciutat d’Igualada seran gratuïtes la tarda del proper dijous, 5 de gener, coincidint amb la celebració de la Cavalcada de Reis. D’aquesta manera, només serà obligatori el tiquet de control entre les 9 i les 13h. A partir d’aquella hora, durant la tarda del mateix dia i durant tot el divendres, 6 de gener, l’estacionament a les zones blaves serà gratuït. L’obligatorietat del tiquet de control es reprendrà en el seu horari habitual a partir del dissabte.

D’altra banda, el mateix 5 de gener, el servei de bus urbà de la Conca d’Òdena, corresponent als municipis d’Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui, finalitzarà el seu servei a mitja tarda.

La darrera expedició serà a les 17h pel que fa a la LC1 des de l’Hospital, a les 16:50h pel que fa a la LC2 des del carrer Lecco i a les 16:45h a la LTV també des de l’Hospital. Pel que fa a la LTM, l’última expedició sortirà a les 16:45h des de Santa Margarida de Montbui. Aquestes últimes expedicions poden patir alguna alteració en el seu recorregut en cas que coincideixin amb la comitiva dels Reis.

L’esdeveniment comportarà també afectacions de trànsit i estacionament que es poden consultar AQUÍ

  • Compartir