Sou a: Inici / Noticies / Zones blaves gratuïtes durant la Cavalcada de Reis

Zones blaves gratuïtes durant la Cavalcada de Reis

La tarda del 5 de gener no serà necessari el tiquet d’estacionament a les àrees controlades i el servei de transport públic finalitzarà abans
03-01-2018

Les zones blaves d’Igualada seran gratuïtes la tarda del proper divendres, 5 de gener, amb motiu de la celebració de la Cavalcada de Reis. Així doncs, només serà obligatori el tiquet de control entre les 9 i les 13h. A partir d’aquella hora, durant la tarda del mateix divendres i durant tot el cap de setmana, tant el dissabte 6 com el diumenge 7, l’estacionament a les zones blaves serà gratuït. L’obligatorietat del tiquet de control es reprendrà en el seu horari habitual a partir del dilluns, dia 8 de gener.

D’altra banda, el mateix 5 de gener, el servei de bus urbà de la Conca d’Òdena, corresponent als municipis d’Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui, finalitzarà el seu servei al voltant de les 18h.

La darrera expedició serà a les 17h pel que fa a la LC1 des de l’Hospital, a les 16:50h pel que fa a la LC2 des del carrer Lecco i a les 16:15h a la LTV també des de l’Hospital. Pel que fa a la LTM, l’última expedició sortirà a les 16:15h des de Santa Margarida de Montbui. Aquestes últimes expedicions poden patir alguna alteració en el seu recorregut en cas que coincideixin amb la comitiva dels Reis. Es pot consultar més informació AQUÍ.

L’esdeveniment implicarà també afectacions de trànsit i estacionament que es poden consultar AQUÍ.

 

  • Compartir