Sou a: Acció Social i Habitatge / Agenda / Cinema: "Gala" de Sílvia Munt, 22a Mostra internacional de Films de Dones

Cinema: "Gala" de Sílvia Munt, 22a Mostra internacional de Films de Dones

La 22a Mostra Internacional de Films de Dones, emmarcat en el seu projecte d'itineràncies, portarà a Igualada la projecció de tres pel·lícules dirigides per dones. La Mostra Internacional de Films de Dones és un espai concebut per donar a conèixer i posar en valor la creació cinematogràfica femenina i per convidar als diferents públics a descobrir la circulació de noves mirades presents en el cinema de les dones, mirades que estan enriquint i transformant les pràctiques culturals així com el conjunt de la creació audiovisual.
Quan 10/10/2014
de 22:30 a 00:00
On Teatre Municipal l'Ateneu
Assistents Sílvia Munt - Directora
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

"Gala" de Sílvia Munt serà la primera projecció de la Mostra de Films de Dones a Igualada i es portarà el divendres 10 d'octubre a les 22:30 al Teatre Municipal l'Ateneu en el marc del CineClub.

"Gala". Seguint el recorregut vital de Gala, Elena Dimitrievna Diakonova (Kazan, Rússia, 1894 - Portlligat, Girona, 1982), Sílvia Munt inicia un viatge des de la seva localitat de naixement, Kazan (Tatarstán, Rússia), per continuar a la localitat de Davos (Suïssa) on es va trobar amb el poeta Paul Éluard fins arribar a París, Nova York i finalment a Cadaqués. Amb una formació exquisida i una joventut plena, Gala concità totes les admiracions i enveges per la seva influència en el món de les arts, per sobre de la valoració correcta de les seves aportacions. El documental afronta la controvèrsia de la seva imatge mitjançant un treball d’indagació oberta i estimulant per a pensar de nou al personatge i la dona amb especial esment a la seva vida quotidiana a través de les veus de les persones més properes, com és el cas de “les cuineres de Cadaqués”.

Comptarà amb la presència de la directora, Sílvia Munt.

  • Compartir