Sou a: Acció Social i Habitatge / Agenda / CINEMA KURD: ROJAVA, LA REVOLUCIÓ DE LES DONES

CINEMA KURD: ROJAVA, LA REVOLUCIÓ DE LES DONES

Projecció d'un curtmetratge i d'una pel·lívula de dues cineastes kurdes, que tracten la revolució feminista de les dones guerrilleres de Rojava, regió del Kurdistan.
Quan 25/05/2022
de 10:55 a 10:55
On Centre Cívic Nord. Carrer Sant Martí de Tous, 6
Nom de contacte
Telèfon de contacte 93 803 19 50
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Home (Mal-Casa). Directora : Sevinaz Evidkê. Any 2018 - 9.40 min. VOSE. Ficció. En una ciutat destruïda per la guerra, mentre la societat tracta d'acceptar les conseqüències de l'extrema violència, una nena petita troba una peculiar manera de sobreviure.

Berfîn. Directora: Özlem Arzeba. Any 2019 - 73 min, VOSE. Ficció. Berfîn és una jove guerrillera que ha hagut de créixer ràpidament durant la guerra del Kurdistan. Se submergeix profundament en el seu món interior a la recerca de respostes per al seu passat. Violacions de domicilis, sortides sense retorn, els morts a la plaça del poble, l'inacabable murmuri de la gent gran, i un mare que la va deixar enrere. Entre les seves pèrdues i la guerra al seu país, Berfîn comença un viatge a la recerca dels seus records, i la seva mare. Una història de cerca, guerra i enyorança; amor, pèrdua i lluita d'una guerrillera de Kurdistan.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir