Sou a: Acció Social i Habitatge / Agenda / CINEMA: "Nedar" de Carla Subirana, 22A MOSTRA INTERNACIONAL DE FILMS DE DONES

CINEMA: "Nedar" de Carla Subirana, 22A MOSTRA INTERNACIONAL DE FILMS DE DONES

La 22a Mostra Internacional de Films de Dones, emmarcat en el seu projecte d'itineràncies, portarà a Igualada la projecció de tres pel•lícules dirigides per dones. La Mostra Internacional de Films de Dones és un espai concebut per donar a conèixer i posar en valor la creació cinematogràfica femenina i per convidar als diferents públics a descobrir la circulació de noves mirades presents en el cinema de les dones, mirades que estan enriquint i transformant les pràctiques culturals així com el conjunt de la creació audiovisual.
Quan 23/10/2014
de 20:00 a 22:00
On Teatre de l'Aurora
Assistents Carla Subirana - Directora
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

"Nedar" de Carla Subirana, és la tercera projecció de la Mostra de Films a Igualada que es farà el dijous 23 d'octubre a les 8 del vespre al Teatre de l'Aurora.

"Nedar": Construcció de la memòria familiar i col·lectiva a través de la investigació de la realitzadora sobre la identitat del seu avi, un anarquista de la FAI afusellat al Camp de la Bota el 1940. Sobre la base d’aquesta indagació, narrada en clau de cinema negre, es va edificant el món dels records i dels afectes de les dones de tres generacions, Carla Subirana, la seva mare i la seva àvia, en què els homes hi són presents solament com a records. El resultat és un relat que es presenta mostrant els seus propis mecanismes de producció i en el qual s’exposa la pròpia identitat de la narradora en organitzar les dades disperses recollides en les llargues converses familiars o en la informació sobre la Guerra Civil i la postguerra que troba en altres fonts, entre les quals destaca la presència de Joaquim Jordà, autèntic guia espiritual del seu treball com a realitzadora.

Comptarà amb la presència de la directora, Carla Subirana.

  • Compartir