Sou a: Acció Social i Habitatge / Agenda / Cinema: "Se fa saber " de Zoraida Rosselló, 22a Mostra Internacional de films de dones.

Cinema: "Se fa saber " de Zoraida Rosselló, 22a Mostra Internacional de films de dones.

La 22a Mostra Internacional de Films de Dones, emmarcat en el seu projecte d'itineràncies, portarà a Igualada la projecció de tres pel•lícules dirigides per dones. La Mostra Internacional de Films de Dones és un espai concebut per donar a conèixer i posar en valor la creació cinematogràfica femenina i per convidar als diferents públics a descobrir la circulació de noves mirades presents en el cinema de les dones, mirades que estan enriquint i transformant les pràctiques culturals així com el conjunt de la creació audiovisual.
Quan 16/10/2014
de 20:00 a 22:00
On Teatre de l'Aurora
Assistents Zoraida Rosselló - Directora
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

"Se fa saber" de Zoraida Rosselló és la segona projecció de la Mostra de Films de Dones a Igualada i es portarà el dijous 16 d'octubre a les 8 del vespre al Teatre de l'Aurora.

"Se fa saber" és un document cinematogràfic que mostra un territori del Montsià, a la vall de l’Ebre, de la mà d’una cineasta que ha volgut copsar la particular quotidianitat d’un dia a dia excèntric a la norma cosmopolita defugint el costumisme. Revelació d’una autora que fa possible la posada en forma de la geografia humana del poble de Santa Bàrbara com si es tractés d’un estudi geològic.

Comptarà amb la presència de la directora, Zoraida Rosselló

  • Compartir