Sou a: Acció Social i Habitatge / Notícies / Aniversaris dels equipaments cívics municipals

Aniversaris dels equipaments cívics municipals

Hi haurà portes obertes als dos equipaments amb tallers i activitats i un gran final de festa amb actuacions al Teatre Municipal l’Ateneu.
11-03-2015

Els equipaments cívics municipals d’Igualada estan enguany de celebració. El Centre Cívic de Fàtima compleix vint anys i l’Espai Cívic Centre en fa deu i, per això, des de l’Ajuntament d’Igualada s’ha organitzat una festa commemorativa al Teatre Municipal l’Ateneu el proper dissabte, 14 de gener, a la tarda

La mostra de les activitats que es duen a terme regularment al Centre Cívic de Fàtima, que habitualment es fa un cop l’any davant d’aquest equipament, enguany es trasllada de forma excepcional a l’Ateneu, on també s’hi ha sumat l’Espai Cívic Centre. A les 16h serà el torn de les actuacions dels alumnes de les diferents activitats de l’equipament de Fàtima i, a les 18h, el dels alumnes de les activitats de l’equipament dels antics Maristes. Després de cada mostra hi haurà una bufada d’espelmes i un aperitiu per a tothom, que se servirà al vestíbul dl teatre.

Portes obertes i activitats · Abans, però, durant el matí del mateix dissabte, hi haurà una jornada de portes obertes als dos centres cívics, que convidaran tothom a experimentar les diferents activitats que s’hi realitzen al llarg de l’any.

Al Centre Cívic de Fàtima, a les 10h, hi haurà tallers de tai-xi, de cuina de pastissos i de creacions de feltre; a les 11h de pilates, lindy-hop i una xerrada sobre alimentació saludable; i a les 12h es podrà participar del taller de massatge cranifacial, el taller de postres en anglès o el de Màgic Bollywood, adreçat a infants. Durant tot el matí hi haurà xocolatada, maquillatge i un inflable. També es podrà visitar l’exposició dels treballs realitzats pels alumnes a la sala d’exposicions La Talaia del mateix Centre. A les 12h hi haurà contes per la mainada a càrrec d’Anna García i, a les 13h, concert de rumba a càrrec de Sondlaire. Durant l’acte es repartirà cava i beguda per a tothom.

A l’Espai Cívic Centre, les activitats també començaran a les 10h, amb tallers de com fer una farmaciola casolana, de fit dance, i de targetes d’scrapbooking; a les 11h es durà a terme una conversa en anglès de nivell inicial i preintermedi, un taller de ioga i un de cuina de cap de setmana i, a les 12h, una nova sessió de conversa en anglès de nivell intermedi, un taller de galetes per la mainada i un de gimnàstica per la gent gran. Durant tot el matí hi haurà xocolatada, ludoteca familiar i un inflable per als més petits i es podrà veure una exposició dels treballs realitzats pels alumnes. A les 13h, hi haurà concert de música tradicional a càrrec de la Societat la Polar, també amb cava i begudes per a tothom.

Els tallers que es realitzaran als equipaments cívics durant la jornada de portes obertes seran gratuïts i començaran puntualment. Una vegada iniciada l’activitat, ja no s’hi podrà accedir.

 

  • Compartir