Sou a: Acció Social i Habitatge / Notícies / Concurs de portades per la igualtat de gènere

Concurs de portades per la igualtat de gènere

Per a participar en el concurs cal ser de la Conca d’Òdena i tenir 18 anys com a mínim.
15-12-2014

La Mancomunitat de la Conca d’Òdena organitza el II Concurs de Portades per la igualtat de gènere, a través del qual s’escull la imatge gràfica de l’agenda d’actes de commemoració del 8 de març Dia Internacional de les Dones. Enguany se celebra la segona edició d’aquest concurs després que el primer fos un èxit amb 16 propostes de cartells molt interessants i creatives.

Per a participar en el concurs cal ser de la Conca d’Òdena (Igualada, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí, La Pobla de Claramunt, Òdena, Jorba o Castellolí) i tenir 18 anys com a mínim. El premi de la portada guanyadora són 300 euros.

Es poden consultar les bases del concurs a www.micod.cat o al web del vostre ajuntament. El període per presentar obres s’obrirà l’1 de gener i es tancarà el 30 de gener. Les obres s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del municipi on s’estigui empadronat. 

Les propostes presentades seran exposades durant el mes de març a l’equipament juvenil La Kaserna d’Igualada (del 2 al 15) i a l’Espai Cívic Centre (del 16 al 29). Aquest és un dels actes centrals que s’organitzaran per a commemorar un nou 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

 

  • Compartir
Pertany a: