Sou a: Acció Social i Habitatge / Notícies / El Banc d'Articles Reutilitzables obre portes

El Banc d'Articles Reutilitzables obre portes

Tothom que estigui interessat a fer alguna donació pot aportar-hi elements com ara llits, armaris, sofàs, taules, cadires, articles de puericultura i material escolar en bon estat.
13-01-2015

El Banc d’Articles Reutilitzables i Material Infantil d'Igualada obre les seves portes aquest dimecres, 14 de gener. En aquesta instal·lació, situada carrer Nicolau Tous 29, qualsevol ciutadà pot donar articles en desús que puguin ser reaprofitats i, un cop revisats, lliurats a famílies i persones amb dificultats econòmiques. Els serveis socials bàsics i els serveis o entitats que disposen de treballadores socials seran els encarregats de detectar si alguna família és susceptible de ser beneficiària d'aquest recurs.

Tothom que estigui interessat a fer alguna donació pot aportar-hi elements com ara llits, armaris, sofàs, taules, cadires, articles de puericultura i material escolar en bon estat. Els horaris són dimecres i divendres de 9 a 12h i els divendres de 17 a 19h. Es pot contactar prèviament per demanar informació trucant al telèfon 93 805 27 59 o adreçant un correu electrònic a l’adreça bancreutilitzables@aj-igualada.net.

Aquest projecte és una actuació conjunta del departament d'Acció Social de l'Ajuntament amb les entitats ATLAS, Càritas, la societat municipal d'habitatge PIMHA, l'Oficina d'Inclusió i Cohesió Social (OTIC) i el servei de medi ambient de l'Ajuntament d'Igualada. L'adequació de l'espai ha estat possible gràcies a una aportació econòmica de l'Obra Social "la Caixa".

  • Compartir