Sou a: Acció Social i Habitatge / Notícies / Els infants del Centre Obert col·laboren amb el Banc de Queviures

Els infants del Centre Obert col·laboren amb el Banc de Queviures

Els nens i les nenes van decidir què volien fer amb els diners guanyats amb la venda de castanyes del passat novembre.
12-12-2014

El passat dijous, 4 de desembre, els nens i les nenes del Centre Obert de l’Ajuntament d’Igualada van fer un donatiu d’aliments i productes al Banc de Queviures de la ciutat.

La iniciativa va sorgir del Consell Participatiu, on els infants havien de decidir què fer amb els diners que havien guanyat amb l’activitat de venda de castanyes que ells mateixos van desenvolupar per la Castanyada. Entre les diferents propostes, la més votada va ser la de convidar les famílies a un petit refrigeri com agraïment per haver ajudat els nenes i nenes a muntar la parada i, amb els diners restants, comprar aliments i productes infantils per al Banc de Queviures.

Van ser els mateixos infants els que van decidir què comprar i ells mateixos van anar al supermercat amb les educadores a adquirir els productes, per després portar-los al Banc. Concretament, hi van aportar 18 litres de llet sencera, dos paquets de tovalloletes, un paquet de bolquers, sis potets de fruita, tres caixes de cereals d’esmorzar i dos quilos de sucre.

Tots els nens i les nenes participants es van mostrar molt contents i satisfets per haver realitzat un acte solidari.

  • Compartir
Pertany a: ,