Sou a: Acció Social i Habitatge / Notícies / Nou programa d'activitats als centres cívics

Nou programa d'activitats als centres cívics

El dia 16, les inscripcions on-line a través d'aquest mateix web començaran a les 8h i les presencials i telefòniques, a l’Espai Cívic Centre i al Centre Cívic de Fàtima, es podran efectuar de 9 a 14h i de 16 a 19h tant el dia 16 com el 17. A partir d’aquí, es faran en l’horari habitual de cada equipament.
10-09-2014

L’Ajuntament d’Igualada obre el proper dimarts, 16 de setembre, les inscripcions per les activitats dels equipaments cívics municipals, corresponents a la programació de tardor. Com ha explicat aquest dimecres el tinent d’alcalde d’Acció Social, el republicà Joan Torras, aquell dia les inscripcions estaran reservades a les persones empadronades a la ciutat i, a partir de dimecres, s’obriran a tothom. El dia 16, les inscripcions on-line a través d'aquest mateix web començaran a les 8h i les presencials i telefòniques, a l’Espai Cívic Centre i al Centre Cívic de Fàtima, es podran efectuar de 9 a 14h i de 16 a 19h tant el dia 16 com el 17. A partir d’aquí, es faran en l’horari habitual de cada equipament.

Els tallers d’idiomes tornen a proposar diferents nivells de llengües, com ara anglès d’iniciació, bàsic, conversa i per a gent gran; i el francès, l’italià i l’alemany d’iniciació. Al seu costat, com sempre, els nombrosos cursos del Servei Local de Català.

Les propostes culinàries compten, en aquesta ocasió, amb cursos de cuina vegetariana, de pastisseria casolana, de decoració amb fondant o, aprofitant les properes dates de Nadal, de torrons i bombons. Pel que fa a l’activitat física i el benestar, s’ofereix aeròbic, fit-dance, gimnàstica per a la gent gran, massatge relaxant, estiraments musculars, ioga, kundalini, pilates, shiatsu, reflexologia podal, tai-txi i trobades de meditació. Els cursos de música i ball inclouen sardanes, balls de sala, salsa, sevillanes, country - line dance, bollywood, guitarra, tango o gòspel.

Altres tallers formatius contemplen, entre altres, coneixements d’assertivitat, d’embaràs i cura dels nadons, de control de les emocions, de jardineria i herbes aromàtiques, de llengua de signes o d’observació astronòmica. Les propostes de manualitats i artesania passen per l’aquarel·la, els arranjaments de roba, el dibuix i la pintura, les decoracions nadalenques, el punt de mitja, el retrat o l’scrapbooking. L’aula de noves tecnologies proposa coneixements d’aplicacions per a mòbils, eines per elaborar àlbums de fotos digitals, correu electrònic o xarxes socials i, finalment, s’hi recullen també activitats per a infants i nadons, a banda de sortides i espectacles per a diferents franges d’edat.

Nous cursos al bari de Sant Agustí · Paral·lelament, també s’ha fet pública la programació de cursos del Programa de Millora del Pla de Barris de Sant Agustí que, en aquesta ocasió, inclou cursos d’iniciació amb les noves tecnologies per les persones que mai han utilitzat aquestes eines, però també de perfeccionament per a reforçar i avançar en els continguts apresos.

També hi ha altres novetats, com ara un curs per aprendre l’ús dels dispositius Android, per crear el propi bloc autobiogràfic, un curs de retoc fotogràfic i un altre per aprendre a crear una botiga on-line, adreçat a persones emprenedores.

D’altra banda, es dóna continuïtat al curs d’activitat física per a la gent gran, que es farà els dimarts i els dijous de 9 a 10h al gimnàs de l’Escola Pia, les inscripcions del qual van començar el 8 de setembre. Les inscripcions per a les activitats de reforç escolar d’alumnes de Primària, l’alfabetització per a persones nouvingudes i els cursos de català oral, en canvi, començaran el dia 18 de setembre.

Totes les inscripcions es podran fer de forma presencial a l’Oficina del Programa de Millora del Barri de Sant Agustí (Pl. de la Creu, 18) en aquest web, on també es poden consultar ja els programes complets.

  • Compartir