Sou a: Acció Social i Habitatge / Notícies / Els centres cívics bufen les espelmes

Els centres cívics bufen les espelmes

Han celebrat els seus 20è i 10è aniversari amb una gran festa a l’Ateneu, amb jornades de portes obertes i activitats.
16-03-2015

El Teatre Municipal l’Ateneu va acollir dissabte passat el gran final de festa per commemorar el 20è aniversari del Centre Cívic de Fàtima i el 10è de l’Espai Cívic Centre. Durant tot el dia, a més, es van dur a terme activitats obertes a la ciutadania als dos equipaments municipals.

La mostra de les activitats que es fan durant tot l’any al Centre Cívic de Fàtima i que habitualment es presenta un cop l’any davant d’aquest equipament, s’ha traslladat enguany,  coincidint amb aquest aniversari tan especial, al Teatre Municipal l’Ateneu, on també s’hi ha sumat l’Espai Cívic Centre, amb una mostra de les mateixes característiques. Un nombrós públic va seguir, en primer lloc, les actuacions dels alumnes de les diferents activitats del centre de Fàtima, i posteriorment  les de l’equipament dels antics Maristes. Després de cada mostra, una representació de cada centre es va encarregar de bufar les espelmes i es va servir un aperitiu per a tothom al vestíbul del teatre.

Al llarg del matí hi va haver jornades de portes obertes als dos centres cívics, que van convidar tothom a experimentar les diferents activitats que s’hi realitzen al llarg de l’any. Els assistents van poder provar el tai-xi, el pilates, el lindy-hop  el Màgic Bollywood, o el fit dance, fer targetes d’scrapbooking, pastissos o conversar en anglès, entre d’altres. També es va servir xocolata desfeta, hi va haver tallers de maquillatge i inflables per als més menuts i es van poder visitar les exposicions dels treballs realitzats pels alumnes dels dos centres.

Al migdia va ser el torn dels concerts. Fàtima es va moure a ritme de rumba amb els Sondlaire i l’Espai Cívic Centre ho va fer amb la música tradicional de la Societat la Polar.

 

  • Compartir