Sou a: Acció Social i Habitatge / Notícies / Finalitza la segona edició en línia del Curs de Coneixement de la Societat Catalana

Finalitza la segona edició en línia del Curs de Coneixement de la Societat Catalana

Migracions

El passat divendres 2 d’octubre va finalitzar la tercera edició de l’any del Curs de Coneixement de la Societat Catalana que organitza el Servei d’Atenció a les Migracions de l’Ajuntament d’Igualada. Aquest curs s’emmarca en la Llei d’Acollida de les Persones Immigrades i de les Retornades a Catalunya i el Decret 150/2014, de 18 de novembre, que regula el Servei de Primera Acollida.

És la segona vegada que el curs es du a terme en línia, i ha constat de nou sessions, durant les quals els alumnes s’han apropat a la geografia, la història i la cultura catalana, així com a les festes locals i al funcionament dels serveis públics. El Centre d’informació per a treballadors estrangers (CITE) també ha impartit una de les classes. 

Enguany hi han participat 23 alumnes de cinc nacionalitats diferents (Marroc, Veneçuela, Colòmbia, Hondures i Suècia). El grup ha estat molt i participatiu, i els participants valoren l’experiència com molt enriquidora.

 

  • Compartir