Sou a: Acció Social i Habitatge / Notícies / Inscripcions obertes per al taller ‘Compartint la criança’, a la Casa del Parc

Inscripcions obertes per al taller ‘Compartint la criança’, a la Casa del Parc

El taller es durà a terme els dimarts, del 14 d’abril al 26 de maig, de 10h a 11:30h
27-03-2015

L’Associació Dones amb Empenta, en col·laboració amb el departament d’Acció Social i Promoció Personal de l’Ajuntament d’Igualada i el departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, han organitzat pels mesos d’abril i maig un taller dirigit a aquelles famílies que experimenten l’arribada d’un fill a les seves vides, sota el títol Compartint la Criança.

El taller, que es durà a terme els dimarts, del 14 d’abril al 26 de maig, de 10h a 11:30h, a la Casa del Parc (Parc del Xipreret) està pensat per a famílies amb infants de 0 a 12 mesos.

Per a formular les inscripcions cal trucar al 93 804 54 82 o bé  escriure un email a

Durant el taller es parlarà dels  canvis que, amb el naixement  esdevenen a tots nivells. Uns canvis i experiències que en aquest espai, podran ser compartits amb d’altres pares i mares i amb les professionals que, des d’una actitud positiva i respectuosa amb les particularitats de cadascú, acompanyaran a les famílies durant les sessions.

  • Compartir
Pertany a: