Sou a: Acció Social i Habitatge / Notícies / La campanya 'Ens ajudes?' recull 1.700 quilos d'aliments

La campanya 'Ens ajudes?' recull 1.700 quilos d'aliments

L’Ajuntament d’Igualada i les entitats que comparteixen la gestió del Banc de Queviures d’Igualada, Càritas Arxiprestal Anoia-Segarra, Creu Roja Anoia i l’Escola Pia, agraeixen les nombroses contribucions rebudes durant el mes de juny dins de la campanya Ens ajudes?.
14-07-2014

L’Ajuntament d’Igualada i les entitats que comparteixen la gestió del Banc de Queviures d’Igualada, Càritas Arxiprestal Anoia-Segarra, Creu Roja Anoia i l’Escola Pia, agraeixen les nombroses contribucions rebudes durant el mes de juny dins de la campanya Ens ajudes?. Durant quatre setmanes, i coincidint també amb la campanya La fam no fa vacances de la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona, Igualada va acollir una iniciativa adreçada a reforçar les donacions de productes alimentaris i de primera necessitat en aquella època en què habitualment disminueixen.

En total s’han recollit 1.700 quilos d’aliments i, per això, el tinent d’alcalde d’Acció Social, el republicà Joan Torras, agraeix “la gran implicació d’entitats, col·lectius, comerços, empreses i ciutadans a títol particular, que han estat sensibles a la nostra crida i que, amb la seva solidaritat, aquest estiu ajudaran moltes famílies que ho necessiten”.

La recollida es va dur a terme inicialment en equipaments municipals com l’edifici central de l’Ajuntament, la Biblioteca Central, el Centre Cívic de Fàtima i l’Espai Cívic Centre, Ig-nova, La Kaserna, La Sala Municipal d’Exposicions, el Mercat de la Masuca, el Museu de la Pell, el Patronat d’Esports, l’Oficina del Pla de Barris de Sant Agustí, la Policia Local i els residencials Viu B i Viu B2. Posteriorment també s’hi van sumar el Centre Arian, l’Hospital de Dia Sant Jordi, la Residència Pare Vilaseca, les llars d’infants municipals, el Casal del Passeig, el CAP Igualada Nord i el CAP Igualada Urbà, l’Hospital d’Igualada, la Clínica Sant Josep, el restaurant Les Olles, la Pastisseria Pla, el forn Jaume i Vicenç, la Penya Blanc i Blava d’Igualada, el Club Bàsquet Igualada, l’EGAN, l’Associació de Veïns del Barri Set Camins i múltiples particulars.

Cal destacar que del concert del grup Barcelona Gospel Messengers, el passat 7 de juny, va recollir 3.556 euros destinats al Banc de Queviures, que s’afegien als 3.000 euros lliurats també aquest estiu per l’Obra Social “la Caixa”.

  • Compartir
Pertany a: