Sou a: Acció Social i Habitatge / Notícies / Olga Solà Montrabeta, guanyadora del VII premi del concurs de portades del 8 de Març, organitzat per la MICOD

Olga Solà Montrabeta, guanyadora del VII premi del concurs de portades del 8 de Març, organitzat per la MICOD

11-02-2020

Les persones integrants de la Comissió avaluadora de la VII edició del concurs de portades han escollit com a guanyadora la proposta de la jove montbuienca Olga Solà, a qui es farà lliurament del premi el dia 6 de març, a les 12 h, a l’INS Pere Vives Vich, durant l’acte central de la commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.

En la seva proposta, l’autora posa de manifest la lluita que ens precedeix en el feminisme actual, feta per tantes dones lluitadores i valentes que van obrir camí fins al moment en què ens trobem. L’obra d’Olga Solà serà la portada de l’Agenda d’actes programats per la Commemoració del 8 de Març, que s’organitza i es coordina des de l’àrea d’Igualtat de Gènere i LGTBI de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD). D’aquesta agenda se’n repartiran 2.500 còpies pel diferents municipis de la Conca d’Òdena.

Des de l’àrea d’Igualtat de Gènere i LGTBI de la MICOD es valora amb satisfacció la participació en el concurs, ja que s’han presentat 12 portades, fet que mostra que el concurs ja és una activitat consolidada en la commemoració del 8 de Març.

Per a aquelles persones que hi estiguin interessades, cal destacar que totes les portades presentades al concurs s’exposaran del 4 al 12 de març a l’Espai Cívic Centre d’Igualada i, del 12 al 20 de març, al Hall de l’edifici Montàgora de Santa Margarida de Montbui.

 

  • Compartir
Pertany a: