Sou a: Acció Social i Habitatge / Notícies / Presentació de la iniciativa “Aules amb tracte” a les direccions dels centres educatius de l’Anoia

Presentació de la iniciativa “Aules amb tracte” a les direccions dels centres educatius de l’Anoia

04-10-2019

El passat dia 26 de setembre, Serveis Socials de l’Ajuntament d’Igualada va presentar a les direccions de les escoles de primària i secundària de l’Anoia l’acció “Aules amb tracte”, que forma part de la Campanya de prevenció dels maltractaments a les persones grans “Tracta’m bé”. La finalitat era donar-los a conèixer la iniciativa i afavorir que la campanya arribi als infants i als adolescents de la comarca a través d’accions intergeneracionals que promoguin el bon tracte cap a les persones grans .
Les Aules amb tracte són un conjunt de recursos pedagògics recollits en una maleta i ideats per a cada cicle de l’Educació Primària, i un taller d’envelliment per a l’Educació Secundària. Les maletes estan disponibles al Centre de Recursos Pedagògics de l’Anoia (CRP).
La iniciativa compta amb el suport dels membres del Consell de la Gent Gran de l’Anoia per realitzar alguna de les accions que s’inclouen en aquestes propostes, així com dels professionals municipals que treballen en l’àmbit de la gent gran.
Durant el curs 2018-19, “Aules amb Tracte” ja es va desenvolupar en alguns centres educatius amb molt bons resultats, motiu pel qual es va proposar a les escoles que treballin i incloguin la iniciativa a les seves aules.
Per a més informació, es pot consultar la pàgina web http://campanyatractambe.com/

  • Compartir
Pertany a: ,